vineri, 25 martie 2011

PORK CHOP ON TOAST COCKTAIL


Ingrediente:
30 ml vodca ruseasc
30 ml Cherry Vodca
60 ml apa tonica
cireasa maraschino

Mod de preparare:
Puneţi 2-3 cuburi de gheata in shaker, turnati cele două tipuri de vodca si amestecati. Strecurati intr-un pahar Old Fashioned jumatate plin cu gheata. Decorati cu cireasa.

Cotlet de porc pe pâine prăjită” – este unul dintre cele mai trăsnite denumiri de cocteil din câte există! Cine şi cum l-a „botezat” aşa nu se mai ştie, cert este că această minunată băutură merită încercată. Se folosesc două tipuri de vodcă – cea „obişnuită” şi cu aromă de cireşe. Să ştiţi că o vodcă aromată poate fi preparată şi acasă, macerând diverse mirodenii, timp de o lună, în vodcă de minimum 40° (încercaţi cu o bucăţică de rădăcină de hrean şi o bucăţică de ghimbir).

GOOD APPETITE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu