vineri, 25 martie 2011
KANGAROO &VODKATINI COCKTAIL
Ingrediente:
3-4 cuburi de gheata
45 ml vodca
20 ml vermut alb sec
1 maslina verde sau fasie de coaja de lamaie
Mod de preparare:
Puneti gheata in paharul de serviciu, turnati bauturile şi amestecati. Strecurati intr-un pahar Cocktail, racit. Pentru Kangaroo, stoarceti in bautura putina coaja de lamaie, sa lase un pic de ulei, apoi puneti coaja in pahar. Sau, puneti in pahar o maslina pe o scobitoare şi aveti Vodkatini.
Kangaroo & Vodkatini Cocktail
Metoda: pahar de serviciu pahar: cocktail gheaţă:
Cuburi decor: lamaie/maslina
Istorie despre Kangaroo & Vodkatini Cocktail: Ambele bauturi sunt variatii pe tema Martini. Au aceleasi ingrediente, in aceleasi proportii, sunt preparate prin amestecare, nu in shaker, singura diferenta fiind garnitura utilizata
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu